Egtved Udviklingsråd ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår

Egtved Udviklingsråd fortsætter i 2015 arbejdet med at fastholde en positiv udvikling for byen – også i det nye år: Det grønne område i Egtved Ådal bliver klar til brug – Den nye parkeringsplads ved forsamlingshuset tages i brug – Der skal afsættes penge på Vejle Kommunes budget til bedre faciliteter ved Egtvedpigens Grav  - Der skal fortsat arbejdes for kommunale udstykninger i Egtved og så skal de, der arbejder på at forskønne byen med fin vedligeholdelse af deres ejendomme, belønnes med en pris som Udviklingsrådet vil uddele. Sæt kryds i kalenderen ved den 24. marts: Egtved Udviklingsråds årsmøde og generalforsamling, hvor temaet vil være Egtvedpigen.  Besøg udviklingsrådets hjemme side eller facebook og følg med. www.egtvedudviklingsraad.dk og facebook.com/EgtvedUdviklingsråd. Egtved Udviklingsråd ønsker alle Egtvedborgere en Glædelig Jul og et Godt Udviklings-Nytår

Dette indlæg blev udgivet i Egtvednet.dk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>