Konstituering på plads

På det konstituerende møde i Egtved Udviklingsråd blev Inger Pabst genvalgt som formand. Hardy Stagelund Nielsen (AktivErhverv) blev valgt til næstformand. Flemming Tangsgård Nielsen fortsætter som kasserer, Helle Wiese fortsætter som sekretær. Endvidere blev Henrik Sandholm udpeget til at være ansvarlig for hjemmeside og Facebook.
Øvrige medlemmer af Egtved Udviklingsråd er Allan Andersen (Egtved Idrætsforening) og Kirsten Jensen (Egtved Skole). Suppleanter er Edvard Simonsen (Egtved Handelsforening), Christina Runge (Egtved Handelsforening) og Mette Lyager.

Dette indlæg blev udgivet i Egtvednet.dk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>